Yang Yoga

Något som jag verkligen har fastnat för den senaste tiden är yoga. Jag tycker att det är oerhört roligt och skönt att få gå på ett yoga pass. Jag provade yoga för första gången för några år sedan och tyckte då att det var sådär.

Jag gick två gånger har jag för mig men slutade sedan att gå dit. Jag hade ingen bra instruktör och det var ingen bra anläggning jag gick till. Det fick mig tyvärr att tycka att yoga var rätt tråkigt. Jag höll mig därför till annan träning och andra aktiviteter. Jag minns att jag tyckte att det skulle bli oerhört roligt att få prova yoga och det kände som att det skulle passa mig och jag blev därför oerhört besviken när jag hade en sådan tråkig upplevelse.

För lite mer än ett halvår träffade jag en ny kompis och vi började umgås oerhört mycket. Hon berättade att hon brukade gå på yoga två gånger i veckan hos Nirvana här i Stockholm. Hon frågade mig om jag ville följda med och jag var då rätt tveksam. Jag hade som sagt inte haft en särskilt bra upplevelse när det gällde yoga tidigare men tänkte att det kanske ändå var dags att ge det en ny chans och bestämde mig för att följa med.

Jag är oerhört glad för att jag följde med då jag fick en hel ny syn på yoga efter att ha gått till en annan anläggning. Nirvana håller i flera olika yogaklasser och jag blev frälst första gången jag gick dit. Jag hade verkligen ångrat mig om jag inte hade följt med min kompis. Nu går vi på yoga regelbundet två gånger i veckan och jag tycker att det är oerhört roligt skönt. Jag älskar verkligen att yoga och det är något som jag förhoppningsvis kommer att fortsätta med länge framöver. Jag har blivit av med i stort sett alla mina dåliga vanor som att dricka alkohol (för mycket), spela casino online (typ johnslots.com) och röka med mera med mera.

Nirvana erbjuder många olika typer av yoga så det finns något för alla, bland annat erbjuder de:

* yang yoga

* flow yoga

* aerial yoga

Jag och min kompis brukar oftast gå på yang yoga men provar även de andra då och då. Jag gillar verkligen Nirvanas koncept, de har bra klassar, bra instruktörer och en fin anläggning. Allt detta bidrar till att jag verkligen ser fram emot mina två yogapass som jag går på varje vecka. Att gå på yoga är något som jag kan rekommendera om du vill göra något som är ett bra komplement till annan träning.

Vill du veta mer om Nirvana eller yang yoga? Kontakta oss.